MacBook Air 13.6-inch

Filters

De zekerheden die je van ons kunt verwachten

Beste kwaliteit Macs

Als je kiest voor BesteljeMac.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit Macs voor een scherpe prijs. Apple producten die wij veelal verkopen zijn de nieuwste modellen MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio die nieuw zijn of in nieuwstaat verkeren (tweedehands). BesteljeMac.nl is dé online plek voor de aanschaf van je nieuwe Mac.

2 jaar garantie

Heb je bij BesteljeMac.nl een Apple Mac gekocht en heeft je apparaat last van een technisch defect? Binnen de garantieperiode repareert BesteljeMac.nl dat graag kosteloos voor je. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven we jou maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe Mac.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten tevreden zijn over een bestelling die bij ons is geplaatst. Ben je niet blij met je geleverde Macbook, iMac, Mac Studio of Mac mini? Binnen 30 dagen kun je het apparaat kosteloos en zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om je product om te ruilen voor een ander.

De Apple MacBook Air is de perfecte laptop voor wie onderweg is. Met zijn 13-inch scherm is hij licht en neemt hij minimale ruimte in je tas in. Dankzij de razendsnelle SSD-opslag heb je snel toegang tot grote bestanden, zelfs als je geen verbinding hebt met Wi-Fi of mobiele data. En als je toch verbinding moet maken met een netwerk, zorgt de geïntegreerde 802.11ac Wi-Fi-verbinding voor razendsnel internet, zodat je niet hoeft te wachten tot je documenten of films zijn geladen. En omdat hij geen extra koelsysteem nodig heeft zoals andere laptops, blijft hij langer koel. De M2 Apple Sillicon chip beschikt over voldoende kracht om zwaardere software zoals Adobe Photoshop en Final Cut Pro te draaien. Ook de batterijduur is geen probleem, met tot 18 uur gebruik op één lading. Kies de juiste opslagcapaciteit op basis van je behoeften en maak je op voor een geweldige reisgenoot die je overal productief houdt.

MacBook Air M2

De nieuwe MacBook Air 13-inch is de beste tot nu toe, dankzij de revolutionaire Apple Sillicon M2-chip. Deze krachtige SoC (System on a Chip) architectuur combineert de CPU, GPU en andere componenten in één computerchip, waardoor alles sneller en efficiënter werkt en bovendien minder stroom verbruikt. De 8-core M2 CPU is tot 18% sneller dan de M1-chip, zodat je sneller en harder kunt werken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van je laptop. Bovendien levert zijn GPU tot 35% snellere grafische prestaties dan zijn voorganger, zodat je video’s tot 1,4x sneller kunt bewerken met verbluffende resultaten. En met een batterijduur van 18 uur hoef je niet bang te zijn dat je batterij leeg raakt bij intensieve projecten. Met de nieuwe MacBook Air 13-inch en de baanbrekende M2-chip krijg je de best mogelijke prestaties in een ultradraagbare laptop – de perfecte metgezel voor elke creatieve professional of tech-liefhebber!