MacBook Air 13.3-inch

Filters

De zekerheden die je van ons kunt verwachten

Beste kwaliteit Macs

Als je kiest voor BesteljeMac.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit Macs voor een scherpe prijs. Apple producten die wij veelal verkopen zijn de nieuwste modellen MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio die nieuw zijn of in nieuwstaat verkeren (tweedehands). BesteljeMac.nl is dé online plek voor de aanschaf van je nieuwe Mac.

2 jaar garantie

Heb je bij BesteljeMac.nl een Apple Mac gekocht en heeft je apparaat last van een technisch defect? Binnen de garantieperiode repareert BesteljeMac.nl dat graag kosteloos voor je. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven we jou maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe Mac.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten tevreden zijn over een bestelling die bij ons is geplaatst. Ben je niet blij met je geleverde Macbook, iMac, Mac Studio of Mac mini? Binnen 30 dagen kun je het apparaat kosteloos en zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om je product om te ruilen voor een ander.

De Apple MacBook Air is de perfecte laptop voor wie onderweg is. Met zijn 13-inch scherm is hij licht en neemt hij minimale ruimte in je tas in. Dankzij de razendsnelle SSD-opslag heb je snel toegang tot grote bestanden, zelfs als je geen verbinding hebt met Wi-Fi of mobiele data. En als je toch verbinding moet maken met een netwerk, zorgt de geïntegreerde 802.11ac Wi-Fi-verbinding voor razendsnel internet, zodat je niet hoeft te wachten tot je documenten of films zijn geladen. En omdat hij geen extra koelsysteem nodig heeft zoals andere laptops, blijft hij langer koel. De M1-chip heeft voldoende kracht om zwaardere software zoals Adobe Photoshop en Final Cut Pro te draaien. Ook de batterijduur is geen probleem, met tot 18 uur gebruik op één lading. Kies de juiste opslagcapaciteit op basis van je behoeften en maak je op voor een geweldige reisgenoot die je overal productief houdt.

MacBook Air M1

Maak kennis met de nieuwe MacBook Air 13-inch met Apple M1-chip. Deze krachtige laptop is ontworpen om je een ongelooflijk snelle en efficiënte computerervaring te bieden. De baanbrekende M1-chip, met 8-core CPU, 4 krachtige kernen en 4 energiezuinige kernen, maakt een ventilator overbodig en zorgt ervoor dat het apparaat stil werkt. Bovendien maakt de Apple MacBook Air 13-inch met M1-chip gebruik van verbeterde machine learning-technologie, zodat je favoriete programma’s sneller starten. Met deze geweldige combinatie van prestaties en energiezuinigheid in één apparaat heb je alles wat je nodig hebt voor je werk of studie. Bereid je voor op ongekende snelheid, kracht en productiviteit met de Apple MacBook Air 13-inch met M1-chip.