Mac Studio

Filters

De zekerheden die je van ons kunt verwachten

Beste kwaliteit Macs

Als je kiest voor BesteljeMac.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit Macs voor een scherpe prijs. Apple producten die wij veelal verkopen zijn de nieuwste modellen MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio die nieuw zijn of in nieuwstaat verkeren (tweedehands). BesteljeMac.nl is dé online plek voor de aanschaf van je nieuwe Mac.

2 jaar garantie

Heb je bij BesteljeMac.nl een Apple Mac gekocht en heeft je apparaat last van een technisch defect? Binnen de garantieperiode repareert BesteljeMac.nl dat graag kosteloos voor je. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven we jou maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe Mac.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten tevreden zijn over een bestelling die bij ons is geplaatst. Ben je niet blij met je geleverde Macbook, iMac, Mac Studio of Mac mini? Binnen 30 dagen kun je het apparaat kosteloos en zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om je product om te ruilen voor een ander.

De Mac desktop is de perfecte keuze voor elke gebruiker die op zoek is naar een krachtige en gebruiksvriendelijke desktopcomputer. Met de nieuwste versie van macOS geïnstalleerd kun je surfen op het web, videobellen met je vrienden en familie, foto’s en video’s bewerken, games spelen en nog veel meer. Bovendien kun je met gratis software-updates je Mac jarenlang up-to-date houden. De Mac desktop is gebruiksvriendelijk ontworpen en heeft een prachtig ontwerp dat in elk huis of kantoor past. Of je nu een power user bent of net begint met computeren, er is een Mac desktop die geschikt is voor iedereen. Ervaar de productiviteit van macOS vandaag nog met de Mac desktop!

Torenhoge prestaties in een kleine behuizing

De Mac Studio is de krachtigste Mac die verkrijgbaar is, met de nieuwste en beste M1 Max of M1 Ultra chips van Apple Silicon. Hij heeft dezelfde kleine voetafdruk als een Mac mini, maar staat hoger om het vermogen en de prestaties te maximaliseren. Met de M1 Ultra-chip is dit de eerste Mac die ongekende vermogens- en snelheidsniveaus bereikt. Ervaar een nieuw niveau van uitmuntend computergebruik met de Mac Studio.