MacBook Pro 14-inch

Filters

De zekerheden die je van ons kunt verwachten

Beste kwaliteit Macs

Als je kiest voor BesteljeMac.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit Macs voor een scherpe prijs. Apple producten die wij veelal verkopen zijn de nieuwste modellen MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio die nieuw zijn of in nieuwstaat verkeren (tweedehands). BesteljeMac.nl is dé online plek voor de aanschaf van je nieuwe Mac.

2 jaar garantie

Heb je bij BesteljeMac.nl een Apple Mac gekocht en heeft je apparaat last van een technisch defect? Binnen de garantieperiode repareert BesteljeMac.nl dat graag kosteloos voor je. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven we jou maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe Mac.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten tevreden zijn over een bestelling die bij ons is geplaatst. Ben je niet blij met je geleverde Macbook, iMac, Mac Studio of Mac mini? Binnen 30 dagen kun je het apparaat kosteloos en zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om je product om te ruilen voor een ander.

De MacBook Pro is de perfecte keuze voor wie de hoogste prestaties en de beste specificaties eist. Met de Apple MacBook Pro ga je soepel van idee naar resultaat. Dankzij het dunne en stijlvolle design neem je jouw device overal mee naar toe. Met zijn hoge resolutie Retina beeldscherm heb je een ideaal platform voor foto- en videobewerking en andere veeleisende kantoorprogramma’s. Alle modellen zijn uitgerust met meerdere USB-C aansluitingen, zodat je gemakkelijk al je apparaten kunt aansluiten. En ook wat betreft de batterijduur zul je tevreden zijn: de MacBook Pro beschikt over een langdurig vermogen, welke taken je ook uitvoert. Of je nu een creatieve professional bent of gewoon een krachtige laptop nodig hebt die alles aankan, de MacBook Pro is de juiste keuze voor jou.

Ongekende snelheid met M1

De Apple M1 Pro– en M1 Max-chip zijn ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in jouw MacBook Pro-ervaring. Dankzij de supersonische snelheid en kracht van deze nieuwe generatie Apple Silicon chips kun je meer doen dan ooit tevoren. Geniet van bliksemsnelle prestaties tijdens het gamen, streamen van video’s of internetten – de mogelijkheden zijn eindeloos. Upgrade je MacBook Pro vandaag nog met de M1 Pro en M1 Max voor een ongeëvenaarde computerervaring die jouw MacBook Pro 14-inch naar een heel nieuw niveau tilt.

M2 is dé krachtigste chip ooit

Ervaar de kracht van de nieuwe MacBook Pro 14-inch met M2 Pro of M2 Max. Of je nu kiest voor M2 Pro of M2 Max, je kunt grenzen verleggen als nooit tevoren. Kies je voor M2 Pro, dan heb je tot 12-core CPU, tot 19-core GPU en zijn er geen grenzen aan wat je kunt doen. Is deze power voor jou niet voldoende? Ga dan voor de krachtigste en efficiëntste chip ooit gemaakt: M2 Max. Met tot 38-core GPU en een geheugenbandbreedte van 400GB/s is de nieuwe M2 Max-chip niet te stoppen. Beide Apple chips ondersteunen tot twee externe beeldschermen, zodat je kunt genieten van verbluffende beelden. Ontdek een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden met de nieuwe MacBook Pro 14-inch met M2 Pro- of M2 Max-chips.

Professioneel gebruik

De Silicon chips van Apple zijn ontworpen voor professioneel gebruik en bieden je uitstekende prestaties en een verbluffende batterijduur. De MacBook Pro heeft een 14-inch Liquid Retina XDR-beeldscherm, de beste camera en audio ooit in een laptop, en alle poorten die je nodig hebt. Bovendien is hij met 14-inch groter dan de MacBook Pro 13-inch. Met de Apple Sillicon chips kunnen bronnen als Cinema 4D werken met miljoenen polygonen, kan Final Cut Pro tot zeven streams 8K ProRes-video bewerken en kun je kleuren corrigeren in HDR 8K 4×4 ProRes-video – zelfs als je niet in de studio bent.