MacBook Pro 13-inch

Filters

De zekerheden die je van ons kunt verwachten

Beste kwaliteit Macs

Als je kiest voor BesteljeMac.nl, dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit Macs voor een scherpe prijs. Apple producten die wij veelal verkopen zijn de nieuwste modellen MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac mini en Mac Studio die nieuw zijn of in nieuwstaat verkeren (tweedehands). BesteljeMac.nl is dé online plek voor de aanschaf van je nieuwe Mac.

2 jaar garantie

Heb je bij BesteljeMac.nl een Apple Mac gekocht en heeft je apparaat last van een technisch defect? Binnen de garantieperiode repareert BesteljeMac.nl dat graag kosteloos voor je. Omdat wij achter onze kwaliteit staan geven we jou maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe Mac.

30 dagen niet goed, geld terug

Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten tevreden zijn over een bestelling die bij ons is geplaatst. Ben je niet blij met je geleverde Macbook, iMac, Mac Studio of Mac mini? Binnen 30 dagen kun je het apparaat kosteloos en zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om je product om te ruilen voor een ander.

De MacBook Pro is de perfecte keuze voor wie de hoogste prestaties en de beste specificaties eist. Met de Apple MacBook Pro ga je soepel van idee naar resultaat. Dankzij het dunne en stijlvolle design neem je jouw device overal mee naar toe. Met zijn hoge resolutie Retina beeldscherm heb je een ideaal platform voor foto- en videobewerking en andere veeleisende kantoorprogramma’s. Alle modellen zijn uitgerust met meerdere USB-C aansluitingen, zodat je gemakkelijk al je apparaten kunt aansluiten. En ook wat betreft de batterijduur zul je tevreden zijn: de MacBook Pro beschikt over een langdurig vermogen, welke taken je ook uitvoert. Of je nu een creatieve professional bent of gewoon een krachtige laptop nodig hebt die alles aankan, de MacBook Pro is de juiste keuze voor jou.

Perfecte combinatie

De MacBook Pro 13-inch is de perfecte combinatie van kracht en draagbaarheid. Met zijn handzame formaat is deze laptop ideaal voor studenten of professionals die dagelijks met zware programma’s moeten werken. Dankzij de krachtige Apple Sillicon chip draaien programma’s als Photoshop en Illustrator snel en gemakkelijk. Het 13-inch Retina-beeldscherm zorgt voor haarscherpe beelden, waardoor het perfect is voor statische beeldbewerking. En dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je de MacBook Pro overal mee naartoe nemen, of het nu naar school of naar kantoor is.

Koeler dan ooit

De MacBook Pro 13-inch met Apple M1– of M2-chip is de perfecte laptop voor elke taak. Dankzij het geavanceerde actieve koelsysteem kun je er zeker van zijn dat jouw MacBook Pro al je computerbehoeften aankan zonder ooit te overhitten. En dankzij de krachtige Apple Silicon-chip is het batterijverbruik efficiënter dan ooit, zodat je urenlang kunt doorgaan zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het opladen van je MacBook Pro. En wat je ook doet – video’s bewerken, gamen of werken op locatie – met de MacBook Pro 13-inch zit je altijd goed dankzij de ongelooflijke prestaties en betrouwbaarheid.